Tvoje telo je sposobno bistveno več, je dejal...! Dan 24 - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

18. 9. 2013.by JakaNaLuno2
pocutim_se_kot_zombie.png

JakaNaLuno Blog.
—-

Pil ga je do 05.00 zjutraj, ob 07.00 pa po eni uri spanja šel za eno uro laufat…prišel nazaj in bil cel dopoldan bolj poln energije od vseh ostalih. In ne ni se ga še kar držal alkohol. Preprosto je imel toliko kondicije, da je njegovo telo ‘preneslo’ bistveno več. Mi smo prišli k sebi okoli 12 in se tja nekje do 14 sestavljali, on pa se nam je smejal in nas dražil, da smo penzionisti.

Včasih bi ga kar na gobec. A že takrat sem vedel, da v bistvu nisem jezen nanj ampak, da me bolj živcira pomanjkanje lastne kondicije in grem v bistvu na jetra sam sebi.

Včeraj ga sicer nisem pil, sem pa vseeno bedel do 05.30am. Delal sem neko ‘jako’ pomemno stvar, ki je imela prednost pred spanjem, hujšanjem, jutranjimi treningi ob šestih zjutraj itd. Resnici na ljubo sem se nekako ujel v začaran krog klikanja in odpiranja novih oken v Firefoxu in v celi noči naredil toliko, kot bi sedajle v pol ure max. :/

Kakorkoli, z mojim prijateljem v mislih, si alarma na telefonu vseeno nisem prestavil na 13.00 ampak sem si dovolil le manjši zamik pri vstajanju iz 06.00 na 09.00.

In ko sem se zbudil po kakšnih dveh urah spanja, sem v stilu Walking Dead Zombijev počasi navlekel nase obleko in se spravil na kolo.

jutranje_hujsanje_po_precuti_noci

In sedaj, uro kasneje, se počutim bistveno boljšeeee in maximalno zbujen. No to je v bistvu laž samemu sebi, a vseeno se ne počutim bistveno slabše kot prej…tako, da želim verjet, da se zagotovo boljše.

It’s all in the attitude You know.. 😀

Od danes naprej mi premalo spanja ne bo več za izgovor, saj me lahko kaj hitro potegne v začaran krog tipa ne spim, ne treniram…ne treniram, nima smisla da bi prav jedel…You know the rest..

—-
Klikni za celoten JakaNaLuno Blog.


2 comments

 • Smiljana Komar

  18. 9. 2013. at 12:14 pm

  Kaj hočeš, navada je železna srajca ;-). Ampak, a ne bi bilo fino, če bi redno spanje, prehranjevanje in miganje postali tisti železna srajca, ki se je nikoli ne odvadimo? To je seveda retorično vprašanje :-). Kdorkoli ve, za boljši recept kot sta disciplina in motivacija, dobi Nobelovo nagrado 🙂

  Reply

  • JakaNaLuno

   22. 9. 2013. at 1:16 pm

   Bi bilo fino ja…a dejstvo je, da naše telo ni narejeno tako in ker želi šparat z energijo se gremo z njim konstantno bitko pravi Barbara.:D

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.