Zasebnost in piškoti - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

Upravljavec podatkov

Upravljavec podatkov spletnih strani Osebna Trenerka, www.osebna-trenerka.com, je Društvo U Fit, Cven 69A, 9240 Ljutomer.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnih strani Osebna Trenerka se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

 Prijava na e-novice

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih Društvo U Fit do preklica obvešča o novostih, ugodnostih, storitvah, dogodkih ipd.
S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic. Za prijavo na e-novice se zbirajo podatki: e-naslov uporabnika. Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo, s katerim je do preklica prijavljen na prejemanje-novic. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke. Uporabnik lahko zahteva popravek podatkov ali seznanitev z njimi. Društvo U Fit se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Za pošiljanje e-novic se uporablja aplikacijo MailChimp.

 Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Uporabnik lahko svoja vprašanja posreduje tudi preko e-maila, objavljenega na spletnih straneh Osebna Trenerka. Ti podatki bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega problema. S pošiljanjem e-sporočil se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnih strani Osebna Trenerka.

 Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih Društvo U Fit obdeluje, za izbris ali popravke.
Društvo U Fit zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov:

  • pravico do dostopa do osebnih podatkov,
  • pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov,
  • pravico do izbrisa osebnih podatkov,
  • pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in
  • pravico do ugovora.

Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno na naslov: Društvo U Fit, Cven 69A, 9240 Ljutomer ali na elektronski naslov info@osebna-trenerka.com.
Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

 Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne strani Osebna Trenerka so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Društvo U Fit bo osebne podatke varoval in preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Društvo U Fit pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL.

 Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

Podatki, ki jih uporabnik zaupa Društvo U Fit, so zaupni. Društvo U Fit jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti.

Podatki so lahko posredovani:

  • podjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnih strani Osebna Trenerka (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic);
  • pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.

 Privolitev

Z uporabo spletnih strani Osebna Trenerka se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

 Povezava z družbenimi omrežji

Na spletnih straneh Osebna Trenerka je ustvarjena povezava do družbenega omrežja (Facebook,).

 Politika piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v brskalniku, omogočajo delovanje vseh funkcij spletnega mesta.
Seznam uporabljenih piškotkov:

Google Analitika
Ime piškotka | Veljavnost
ga | 2 leti
_gat | 24 ur
_gid | 1 min

Uporabnik poda strinjanje oziroma nestrinjanje o uporabi piškotkov, s katerimi se na spletnih straneh Osebna Trenerka izboljša uporabniška izkušnja in zagotavlja vsebina.

 Kontakt

Upravljavec osebnih podatkov: Društvo U Fit, Cven 69A, 9240 Ljutomer, info@osebna-trenerka.com.

Zadnja sprememba: 25.5.2018.