Pomeolovci polni zagona - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

postavljen_cilj.png

Pomeol Blog.
——

Naši kandidati so tudi po parih dneh še vedno polni elana in imajo pred očmi jasen cilj.

postavljen_cilj

Pa si poglejmo kakšne misli so se jim porajale zadnjih nekaj dni 🙂

Gospod Matej Jelen:

v petek….Ves nestrpen sem čakal na ponedeljek, ko začnem z novo serijo treningov. Že zdej vem da me bo prvi teden spet vse bolel. Ampak se splača mal potrpet. Počasi se navajam na nov režim prehrane. Po sladkorju še nimam skomin. Mi pa tolk bolj manjka kruh 😛 Upam da čez kakšne par dni potreba po ˝prepovedani˝ hrani mine. Motivacije ne manjka. Tako da mislim, da ne bo problemov.

v soboto…Še dobro da sem ravno zaključil 10 tednov T-25 telovadbe. Ker sem danes opravil test pred začetkom P90X in sem ugotovil da ravno zagotavljam minimalno fizično pripravo za ta program :). Sem misli da bo danes ko je sobota in sem doma težje, z novim režimom prehrane.  Ampak začuda kr gre. Če bo šla tkole še nedelja skoz bom najbl srečen. Komaj čakam ponedeljek da začnem z novim programom treninga. Ampak me tud mal skrbi kolk bo naporno.  Se bomo že potrudl zdržat. Vse da dosežem cilj.

Gospod Matej nam je poslal tudi sliko prvega obroka, katerega mu je ostalo tudi za naslednji dan za malico. Pripravil si je puranje zrezke in pečeno mešano zelenjavo.

puranji_zrezki_mesana_zelenjava

Gospa Silva Radanovič:

v četrtek…Počutim se krasno, včeraj sem že sama lepo pridno, pridno telovadila, grešila nič.  Barbarino navodilo: Ne tehtat se en mesec, ne meri se…. hm ne vem če bo to šlo. Kako je bilo lušno pogledat danes na vago in skoraj kila manj.  Poseben užitek mi sedaj predstavlja, prej pa bi jo vrgla skozi okno 🙂   Mogoče postane celo moja prijateljica. Zjutraj še nisem mogla vstat prej, da bi telovadila, ampak tudi to bom spremenila.  Danes pa nadaljujem po Barbarinem načrtu in še nekaj mojih vaj za hrbtenico, pa sobno kolo bom tud usposobila, ne bo samo obešalnik.

v nedeljo…Počutim se krasno, sem pridna, ena od težav je že zginila – kislina. Malo težav imam s počepi, saj je teža naredila svoje in mi v kolenih zelo “poka”, tako da sem včeraj imela bolečine v kolenih. Včeraj zato nisem delala počepov, sem pa zato naredila več trebušnjakov. Danes me kolena ne bolijo.

Trening

—-

Klikni za celoten Pomeol Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 5 =