Reakcije, občutki in akcije naših Pomeolovcev - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

Pomeol Blog.
——

Naši pomeolovci so resno zavihali rokave in tako nekako izgledajo njihovi začetki.

Gospa Mira pravi:

Prva reakcija, glavobol-ne glavobol,  m i g r e n a , druga reakcija, muskelfiber. Po zaužitju analgetika,  sem mirno sedla na kavč in z užitkom pričela srebanje vroče kave. Z  večjim kot doslej, z zavedanjem, da moram hrano uživati p o č a s i, s l a s t n o, saj je tekom dneva ne bo na pretek, temveč v mejah.  In bolje je, da tisto kar imam z vsemi čuti sprejmem, kakor da zlijem na hitro vase.

Razmišljam o glavobolu.  Prejšnjikrat mi je pomagala sladka hrana, pravzaprav  kruh, namazan z medom, pa tudi maslo je kdaj? sodilo zraven.  Sladkor in moje razmišljanje, da ga možgani nujno rabijo  za zagon jutranjega  programa.  Danes tega ni. Sledim začrtanemu programu. Nič prekrškov, četudi boli!

Po večerji , si natočim topel čaj v  poseben kozarec -kozarec za vino. Ne enega dva, tri in uživam. Kako je topel čaj dober.

kozarec_caja

Potrebujem še kaj drugega? Med sadjem, v rdečih zlatih papirčkih  ležijo zaviti čokoladni bomboni. Mirno grem lahko mimo njih. Ne čutim nobene potrebe po sladkem.

Premagala sem ga – za danes!

Še vaje, pa bo dan zaključen. Kljub vsemu jih bom izvedla, četudi bolj narahlo, jih bom!

 

Gospod Matej:

Včeraj sem si pa zaslužil proteinski sheak! Najprej 1 uro vaj za ramena in roke, pol pa še 16 min vaj za jedro. Če jutr vstanem iz postelje sem zmagal :).

tezko_je_vstati

Dan se je sicer začel bolj klavrno z bolečinam v mišicah in glavobolom. Samo se je do popoldne vse uredil. Tako da je bil trening brez problemov.

Naslednjič pa uro in pol yoge.  Me prov zanima kako bo šlo 🙂

—-

Klikni za celoten Pomeol Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 2 =