Perfekcionizem in Hujšanje - Norost št.2 (Dan 17) - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

11. 9. 2013.by JakaNaLuno0
perfekcionizem_hujsanje.jpg

JakaNaLuno Blog.
—-

Koliko dni lahko preteče, da se popolnoma držimo jedilnika. Ali pa programa treninga. Ali pa da v šoli dobivamo same petke. Ali pa da se s partnerjem štekamo 100% in smo kot eno?

Odgovor je verjetno povezan z mnogimi stvarmi, a eno je sigurno. Slej ko prej se konsistenca prekine. Barbara pravi temu ‘..da vedno Lajf pride vmes.’ Jaz pa sem vsaj na področju hujšanja v preteklosti pravil temu ‘Ma ajde u Ku”#c!’.

Ker sem nekako vedel, da bo sedaj počasi vsega konec. Izpustiš trening, kmalu izpustiš naslednjega. Se ne držiš prehrane 100%. Kmalu se je ne držiš niti malo. Poznano?

In to samo zavoljo jeb”#$nega perfekcionizma. Ki mi z veseljem pride prav kot en izgovor več. Češ saj je zdej itak brez veze se držat prehrane, ko sem pa izpustil trening ipd…mah, bom v ponedeljek spet začel ‘na polno’! …do takrat pa seveda delal nič in udri brigu na veselje, pojedel vse kar mi bo prišlo pod roke.

No danes lahko rečem, da vsaj trenutno temu ni tako. Včeraj sem izpustil jutranji trening. Danes pa ne. in tudi prehrane se lepo držim dalje. Tako. Še je upanje zame 🙂

perfekcionizem_hujsanje

—-
Klikni za celoten JakaNaLuno Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − one =