post_it.jpg

RdečaKapica Blog.
—-

Najprej tole:

Draga BabaŽaba! Pa sem mislila, da sem edina, ki mora tako zgodaj vstajat! In, ja res je. Z Barbaro narejeni treningi so TOP! Resnično daš več od sebe in sploh nimaš časa stokat in se pritoževati, da kaj ne moreš, ampak enostavno narediš 😀 In kaj je še bolj zanimivo, vsaj v mojem primeru je tako, da se po treningu počutim noro dobro.

Ja, imam občutek, da sem cela ‘polomljena’ takoj po treningu, ampak po parih urah vem in čutim samo to, da sem naredila trening, dala vse od sebe in se vedno veselim in komaj čakam naslednji trening.

Pri prehrani sem zelo pridna. Se moram pohvalit. Zapišem popolnoma vse kar dam v usta. Najprej takole na ‘post-it’ listke potem pa zvečer prepišem-pretipkam še v računalnik.

zapisi_vse

In seveda se držim predpisanega plana, ki sva ga postavili z Barbaro. Tudi vse prehrambene dodatke pojem – popijem, katerih pa ni malo, ampak popolnoma zaupam Barbari, če pravi, da so nujno potrebni za moj rezultat in seveda za moje ‘zdravo’ počutje.

Tole je moja tedenska DOZA 😀 (6xomega3, 3xC-vitamin, 1xMultivitamin)

potrebni_prehrambeni_dodatki

In definitivno je nekaj na tem. Vsi okoli mene nekaj smrkajo in kihajo. Res da je vreme kot nalašč za luškan prehlad, ampak zaenkrat se me še nič ni prijelo. Sicer se ne bom prehitro hvalalila, da ne bom potem zarečenega kruha jedla, ampak bom raje pridno razmišljala o tem, da ne bom katerega pozabila.

—-

Klikni za celoten RdečaKapica Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − nine =