En mesec je že zdavnaj naokoli in wwwwaaauuuuu lej to - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

16. 10. 2013.by Tanča0
meritve-tanja-razlika.jpg

Tanča Blog.

—-

Cel teden delaven na polno… vikend prežet z obiski… moje mere pa ja! 🙂 Glede na to, da prejšnjič ni bilo “nič od nič” se je pa tokrat malo vseeno premaknilo…

Ni veliko, nekaj pa vseeno je 🙂

…ko pogledam za nazaj prve meritve in danes… WWWWWAAAAAUUUUUUU…pa kaj čem lepšga!!!

meritve_razlika

 

Tole so rezultati, ki mi dajejo moč. Upam, da mi gre dobro tudi z vidika moje osebne trenerke, ki mi vedno povdarja, da je ponosna name, kar se tako lepo držim navodil in rezultati pridejo sami.

Nekako sem si zadala, da bi lahko v pol leta prišla na svojo željeno težo ( 75 kg). Kaj pa vem? Mi bo s takimi rezultati uspelo? Čeprav se mi centimetri hitreje manjšajo kot kilogrami. Sicer prve teže žal nisem zapisala, ampak Barbara pravi, da je bila najverjetneje, glede na mere, blizu trimestne številke…ooo groza….zdaj pa sem se le opogumila in stopila na tehtnico. Čeprav nisem ravno najbolj zadovoljna, da mi še vedno pokaže  90,8 kg, ampak Barbara pravi, da moram dati času čas in biti pridna naprej in se opirati na videz in meritve obsegov. In to bom  tudi počela!

Vztrajam naprej!!

Še vedno se prehranjujem po “pravilih”, treniram 2x tedensko ( zadnjih 14 dni), saj vidim, da mi treningi dejansko pomagajo in potem, ko se prepotim dobesedno “do gat” se počutim prezadovoljna in ponosna sama nase, da mi je uspelo!

hujsati_pomeni_delo

 

Prehrana je postala moja prva briga in ne več tako kot prej, ko sem pojedla nekaj samo zato, da sem. Mislim, da je veliko na tem, kaj daš vase. kaj_jemo

V upanju na voljo in vztrajnost še naprej, vas lepo pozdravljam! LP

—-

Klikni za celoten Tanča Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + 8 =