Najprej me povozi vlak, potem mi gospa Volja nagaja in še kar sem kot 'crknjena' mačka! - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

24. 10. 2013.by Žaba Baba0
poslusaj_svoje_telo.jpg

ŽabaBaba Blog.
—-

Po začetnem valu navdušenja, po mali krizi nastala še večja kriza. Primanjkuje mi energije, spanja, volje. Komej pridem malo k sebi me zopet povozi en težek vlak.

pozil_me_je_vlak

Groza, vam rečem. Trudim se…nene…DELAM treninge, pa vendar ni taprave energije!!??!!!

Grem na spinning in sem polna zadovoljstva, ampak kaj ko se zjutraj zbudim čisto nejevolna. Morda tudi mere niso prave in ni prave motivacije, teža več al manj stoji.

Ta vikend mi je bilo sploh grozno.Vpetek sem imela prost dan. Čeprav sem računala da bom šla zvečer na telovadbo( nadomestiti ponedeljek), po celem dnevu službe enostavno ni šlo.

poslusaj_svoje_telo

Poslušati moraš svoje telo in ja dajalo je znake da ne more in da nujno potrebuje počitek. Tako da sem res videla da na silo ne gre nič. Mišice se morajo počiti, se regenerirati.

V soboto obiski pri prijateljih, kratka noč, dopoldan sprehod z otroci, popoldan počitek. Mi je bilo bolje, pa vendar čutim da to ni moja moč, da me nekje zadaj lovi in počasi dohiteva. Danes zjutraj naredila trening, ki mi je dokazal da mi nekaj fali- ENERGIJAAA...počutim se kot tale tigrica, ki se ji nič ne da!

primanjkuje_energije

Čeprav komaj čakamm zvečer pa spinning…komaj čakam…dokazala si bom da ZMOREM!!!!

—-

Klikni za celoten ŽabaBaba Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

three − 3 =