To pa je bilo noro - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

19. 11. 2013.by RdečaKapica0
ego.jpg

 RdečaKapica Blog.

—-

Še pred nekaj urami sem bila prepričana, da me bo pobralo!!! Pa ka si ti čist NOR?!?!?!?!?!?!!!!

Zakaj?

No pa poglejmo. Najprej za dobro jutro moje psihične priprave na trening z Barbaro; to ste si lahko prebrali v mojem prejšnjem postu.

Potem pa se je začelo. Jaz cela ogreta. Mi že skoraj teče po hrbtu, ko pokliče Barbara in najin pogovor se prične z njenim smehom in ”Welcome to the club!”.

Kaj? Mislim, prosim? Meni nič jasno kaj hoče s tem povedati, se nasmejim in vprašam: ‘Kateri klub pa?’

Barbara pa: ” Ha ha ha, a ti si mislila, da pa se tebi kaj takega ne more zgoditi. Da si pa ti sedaj stroj, ki bo samo še odreagiral na vse kar bom rekla, da bo pa tvoj Ego zdaj ves čas dokler ne prideš do cilja lepo sedel v kotu in čakal, da mu boš dala prepustnico oziroma dovolilnico, da se sploh lahko oglasi? Ja, pa kaj še! Dream on! Zdaj, točno zdaj, ko si se odločila narediti nekaj, ti bo poskušal na miljon možnih načinov razložiti, da ti tole ni treba, da ne potrebuješ izklesanega telesa, da si ga itak ne želiš toliko kot praviš, da te tvoj dragi ne bo imel nič manj rad, da itak že ful dobr zgledaš, da itak si super, fino fajn, in kaj pa jaz vem, kaj vse še. Boš lahko v naslednjih objavah še kaj povedala, napisala.”

ego

Vse kar sem ji lahko na tole odgovorila je bilo: ”Madona si pa hitra. Vse vidiš! Saj sem komaj oddala!”

No potem mi je lepo vse razložila še v detaile in seveda se z vsem strinjam. Ta trenutek, ko bolje razumem kaj se dogaja v moji glavi, mi je toliko bolj večji izziv, da premagam sama sebe in resnično pridem do cilja.

Želim, hočem in tudi bom!!

No potem pa smo prešle na ”the fun part” – trening. Sej bi vam že prej napisala vse tole, vendar sem se šele pred kakšno uro nehala tresti od vsega adrenalina in pumpanja srca in ‘konjskega’ dihanja in švica vsepovsod. Še dobro, da je mož prišel domov, da je kosilo skuhal. Ker vse kar sem bila po treningu sposobna narediti, je bilo najprej spiti, hvalal bogu, že pripravljen šejk, se odplaziti do kopalnice, zlesti v tuš in odpreti vodo. Tam pa potem še drugi šok. Ni bilo TOPLE vode!!!!!!

mrzel_tus_topi_mascobo

V fenomenalnih treh minutah sem bila stuširana!!!

Aja, trening. Ja. To pa je bilo noro. Absolutno nisem pričakovala, da sem česa takega sploh sposobna. Med drugim sem naredila norih 50 izpadnih korakov z brco z ENO NOGO, kar pa je še bolj noro, BREZ PAVZE!!!! Bila sem preprična, da bo pri 15-20 nehala šteti in se tudi ona ustavila (tudi ona je trenirala), pa je kar nadaljevala. Ja kaj pa mi je drugega ostalo kot pa ji slediti in se truditi, da ne bom zaostajala. Pa še vsako sekundo me ima na očeh. To je noro. Ženska pokaže vajo z nekaj ponovitvami, potem izvaja toliko kot je po mojem programu in še šteje vmes, pa še vzpodbuja me in mi govori, da zmorem, da hočem, me čekira če prav delam, me opozarja na pravilno izvedbo!! NORO!

Jutri naj bi naredila točno takšen trening sama. Že zdaj potihem upam, da mi uspe moža prepričat da bi mi vsaj štel, če že ne z mano naredil kakšno vajo 😉 pa da vidimo, kako mi ga uspe prepričati 😉

—-

Klikni za celoten RdečaKapica Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 3 =