Premalo hrane ===> premalo energije!!! - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

28. 10. 2013.by Žaba Baba0
vztrajanje_in_pomoc_druzine.jpg

ŽabaBaba Blog.
—-

Joj teli dnevi kr frčijo mem nas.Cel teden je že spet mimo!

Spinning prejšnji teden zvečer uspel; potem še isti dan zvečer sem naštimala uro na 6 ker sem vedela da bom cel dan leteča. Ja pa nebi bla jaz jaz če nebi zjutraj prespala uro in jutranji trening. Tako sem že zjutraj sama sebi rekla, da bom pač spustila ta terening. Dopoldan služba, popoldan skakanje po trgovinah, pa obiski pri sestri…Oh ja, domov sm prilšla ob pol sedmih zvečer.

Sita vsega sem se na hitro odločila, da naredim trening. Malček je pisal nalogo, jaz pa švicala na veliko:) vsem pa mi je prišel pomagat delati sklece ;-))

vztrajanje_in_pomoc_druzine

To je res bil trening za dušo in ja ponosna sem nase:)) Potem pa sem komaj dočakala, da sem se slišala z Barbaro…kar nekaj lekcij je bilo pripravljenih…no ja ena, samo le ta je bilo največja oziroma najbolj pomembna:)

In dobila sem odgovor na moje prejšnje vprašanje…kam se je izgubila moja energijo?

Nisem vedela a bi se zjokala, al bi se smejala, težko je, ko vidiš kakšne napake delaš in rezultatov ni. Jih tudi ne more biti na ta način. Ko telo reče dovolj!!!! je  res dovolj…

Koliko škode lahko narediš sam sebi sem v teh dneh izkusila sama na sebi. Kaj lahko človek naredi sebi če premalo je…še sedaj mi odmevajo po glavi Barbarine besede :”Jej, jej, jej…premalo poješ!!!! Ni čudno da nimaš energije, hodiš na spinning, delaš težke treninge, hrane pa ni dovolj!!!!”.

 PREMALO za cel danpremalo_hrane_za_cel_dan

Vsa brez energije, nahodna, volja odplavala nekam daleč stran proti Maldivom…Res nisem bila nič lačna ampak se je treba potruditi.

In ja, več bom pojedla, čeprav si moram umisliti še kakšne vitaminčke. Res se mi energija vrača, nahod izboljšuje in počutje je ok. Po prostem vikendu s treningi sem včeraj in danes že naredila mal daljši sprehod. Danes se počutim super glede na prejšne dni. In če bo tako, bom lahko jutri naredila zopet en koristen trening:) Komaj čakam in ja, že malo več jem;)

Takole je pa že lepše in tudi boljše!jem_dovolj_hujsam

—-

Klikni za celoten ŽabaBaba Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + 9 =