Prvi teden...bolj ali manj uspešen - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

17. 9. 2013.by Tanča0

Tanča Blog.
—-

Vztrajam na dieti in se prehranjujem kakor se da “pravilno”.Moram priznati, da me še vedno zanese in posežem po sladkem, kar je bil moj večni problem – vse kar je čokoladnega.

osebni trener - cokolada me premami

Vendar redko, saj se upiram na vse pretege. Tako so  mi po 4. dnevu strogega prehranjevanja, ki mi ga je predpisala moja osebna trenerka Barbara – zapasali piškoti. Snedla sem jih celo pest in se potem počutila tako, kot največji zločinec … 🙁

Ker imam vsak dan drugačen delavnik, se prilagajam obrokom, vadbi… Če se le da, tečem vsak drugi dan. Z vajami sem bolj tako, tako… Nisem najbolj vztrajna. Se mi zdi, da se moram najprej naučit jesti “zdravo”, šele po tem postopoma v to tudi vključiti predpisano vadbo. Moj hladilnik je poln tun, piščančjega mesa, jajc, skutke cottage, zelenjave, salam iz piščančjih prsi in “piksen” fožola 🙂

Okolica, v kateri se gibljem, je opazila, da se z menoj nekaj dogaja…

Menda, da se “mi že pozna, da sem shujšala” 🙂

Takšne komplimente je lepo slišati, saj je to moj namen. Mislim, da so te besede motivacija za naprej. Malo me skrbi edino to, da bi podlegla OH-jem torej sladkemu.

ko sem lacen

Kaj storiti, ko te napade? Poseči po sadju?

Torej, danes je moj 6.dan. Počitim se odlično, če se ne gibljem postanem sitna – moram se it prešvicat 🙂 To najraje delam dopoldne, kadar nisem v službi.

Upam, da bom vztrajala še naprej.

—-
Klikni za celoten Tanča Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + one =