Razočarana... :( - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

8. 10. 2013.by Tanča0

Tanča Blog.

—-

Nedeljsko deževno in mrzlo jutro je bilo… ta dan sem si ponavadi pustila za off dan, čeprav se nisem nikoli “nažirala” z nečem, kar bi bilo “neprimerno” oz. “zdravo” za dieto, ki mi jo je predpisala Barbara.

Vendar sem se že učeraj “pregrešila” s sladkarijami…

In nato v nedeljo zjutraj sem naredila meritve… 🙁

meritve_tehtanje

Od prejšnje nedelje nisem izgubila tudi centimetra. Nevem v čem je problem, saj sem tedne preživljala kot do zdaj. Kar se tiče gibanja in hrane.

Mogoče bi morala že včeraj zjutraj narediti meritve – torej pred off dnevom?

Ja, bila sem kar “malo” – ( beri – veliko) RAZOČARANA.

Zdi se mi, da po oblačilih čutim, da vse nekako “lažje” zapenjam, nekatere hlače mi že kar ohlapno poskakujejo okoli trebuha… ampak kg in cm kar ostajajo na isti točki.

Imela sem pomislek, da bi z vsem tem kar nehala, vendar, ko vidim, kako mi izginja celulit in se mi počasi oblikuje postava – bom vztajala – zaenkrat 🙂 Upam, da mi motivacija ostane.

Definitivno pa vem, da sem premalo pila, saj sem imela v službi kar naporne dneve. To pomeni, da nimaš pet sekund časa, da bi šel na požirek vode ali včasih tudi samo na wc… 🙁 Žal je večkrat tako…

Upam, da bo naslednji teden boljši… ampak, kaj če ne bo? Kaj če se cm še vedno ne bodo nikmor premaknili? Nočem ostati na tej točki!!! 😛

—-

Klikni za celoten Tanča Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 14 =