Še enkrat od začetka - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

5. 11. 2013.by Žaba Baba0
koledar_dnevnik.jpg

ŽabaBaba Blog.
—-

Potreben bo/je nov začetek!

V glavi imam popolno zmešnjavo. Pride čas ko ne veš kaj in kako, čeprav ti najbližji stojijo ob tebi. Človek ne ve zakaj počne take traparije, samo zavedaš se da jih.

zmesnjava

Treba bo začeti od nule, ki pa je zelo težko. Besede Barbare dajo novo motivacijo, pa vendar grejo misli kr po svoje.

Ni mi treba razmišljati, zato imam Barbaro, samo upoštevati je treba njene napotke. Ja sliši se zelo enostavno, pa vendar ni tako. Zato moram zbrati misli, želje in dejansko uresničiti to!!!

Zdaj ni problem šport pač pa hrana, hrana pa še enkrat HRANA. Zanimivo je to, ko imaš vse napisano, pa samo po tistem ješ, ampak ne, mi si zakompliciramo in delaš kar nekaj po svoje.

Včasih se kar sovražim ko tako delam. Res nimam besed zakaj je tako?!?!?!!

Priznam, težko obdobje je za menoj. Uglavnem, prišli so dnevi ko sem bila prosta, čas za zbistritev misli, pridobitev poguma in začeti uresničevati želje:)   ..in jaz sem se odločila…

Hočem na novo štartati, hočem da mi uspe!!! Dala bom vse od sebe, da se zopet postavim na noge in delam tako kot mi Barbara reče.

Ja Barbara, samo še vključim se….da me malo strese:))) nazadnje mi je rekla, da naj se že enkrat vkopim! 🙂 Ona je moja svetla točka, čeprav je kdaj mal huda, ampak vem da samo zato ker mi samo dobro hoče.

Res je, vsakič ko se odločiš na novo, je težje…strah me je neuspeha. Pa vedar potihem verjamem vase, veliko sem se že naučila, a še ogromno se moram!!!Zato si bom govorila da ZMOREM, HOČEM IN BOM!!!!

Samo še “zvezdic/smile-faces za dobro opravljene dneve” nimam, ane Barbara:)

koledar_dnevnik

Uglavnem, želim, da me spodbujate, spremljate in navijajte zame!!!!

—-

Klikni za celoten ŽabaBaba Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 6 =