The day off and the day after - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

24. 9. 2013.by Žaba Baba0

BabaŽaba Blog.
—-

Sej mi še kr gre ?!?!?!??

Moj osebni trener pravi da si moraš brez slabe vesti vzeti frej dan. No jaz sem si ga ampak z ogromno slabe vesti. Kar skoz so mi švigale misli, da to ni dobro, da bi bilo fino narediti trening ampak ne…jaz ne…no naredila sem sprehod z malčkom tko na izi…sej je blo prov luštno. Privoščila sem si belo kavo in sladico…mmm kako je sedlo to. Zraven pa spet črne misli, ki so prekrivale trenerkine besede…en dan v tednu lahko, samo ne pretirvati:) ne ne sej nisem…z vsemi temi demoni, sem opravila, ko sem nalila vodo v banjo in se potopila v njo…meditacija čista, ti rečem;)

sprostitev tudi pomembna

Nalsednji dan pa….

Jutro ni šlo po mojih načrtih…nič ni bilo z jutranjim vstajanjem…Zakaj človek tako rad spi? Zakaj je tako prijetno? Pa vendar sem prišla do zaključka, da sem prav čudno bitje.

osebni trener jaz sem cudno bitje

Namesto da bi zjutraj vstala uro prej in trenirala, se rajši cel dan obremenjujem s tem, kdaj mi bo uspelo narediti trening. Od jutra naprej sem razmišljala samo to, pa zraven še zakaj ga ne bi naredila. Čaka me likanje, pa sine, pa njegove obveznosti…pa vendar kje sem pa jaz? Po vseh teh razpravah sama s sabo se preoblečem v športna oblačila in začnem trenirati…naredim vaje za moč, na koncu pa še pol ure kardia…Pa mulček je bil glih tako zraven, mal treniral zraven, pa vodo mi je nosil…priden morem rečti…počutje pa itak potem super…še vse perilo sem zlikala;)

dobro opravljeno

Tako jutri je nov dan, uro bom vseeno naštimala na 6.10:)

—-
Klikni za celoten BabaŽaba Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × one =