Vi sprašujete, trener odgovarja 4 - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

 

Gospodična N. piše:

ker že cel teden iščem po internetu informacije in pošiljam vprašanja o zdravem načimu življenja in hujšanju z glavo sem se odločila da najbolje da prašam enega osebnega trenerja in sicer sem tebe našla prvega tako da močnpo upam da mi boš znal svetovati pri mojih vprašanjih …
ok .sicer sem trenirala smučanje 10 let , 2 leti nazaj sem končala saj sem si poškodovala koleno po tem nisem telovadila skoraj nič saj je biv tek največja muka zame! seveda sem se zredila za 7kilogramov nevrjetno obupno! lansko poletje in sicer avgusta sem pričela s tekom na začetku mi je šlo slabo 20min in sem bila čist konc. ampak sem ustrajala usaj 3x na teden sem šla postalo mi je všeč saj sem se sprostila … ker je bilo septembra že mrzlo sem se odločila obiskovati megacenter in sicer sem obiskovala redno usaj 3-6x na teden body pump ali attack … januarja sem po teh vadbah začela še redno laufati na stezi v fitnesu … res da so šle moje kile še navzgor ampak sem imela oblikovano telo ne tako kot si želim ampak bilo je malo rezultatov kondicije pa toliko kot še nikoli v mojem življenju … celo poletje sem vsaj 2-3x tekla okoli brda …. moje kile pa šekar ne tako kot bi si želela. seveda sem obupal močno povsod iščem odgovore kaj narobe delam .. prišla sem do rezultata HRANA ! seveda jem zajtrk (kosmiče ali podobno) pijem dovolj vode mogoče se prevečkrat prekršim pri sladkarijah … ne jem po 6 uri … Tako da nevem kaj počnem narobe??? … Kakšen bi moral zgledati moj urnih hrane kaj je dobro jesti da je čim manj kalorij ?

ker nekateri pravijo nič kruha nič sladkarij samo zelenjava saj sadje ima tuudi dosti sladkora , belo meso je dobro …Drugi pravijo sadje saj npr. ananas kuri maščobo, jabolka so sploh vredu .

Prosim lepo bi mi lahko razložila mite o hrani kaj lahko kaj bolje da ne .. ker trenutno živi v angliji in bi si v teh pov leta življenja tukej rada spremenila življenski stil in Ja rada bi se znebila mojega trebuščka in odvečnih kilogramov, bila tako kot si želim da bom sebi všeč

hvala za odgovor … N

 

Trenerka odgovarja:

Živjo N! Veseli me, da si se obrnila name! Pravilno si ugotovila, da je poleg treninga potrebno urediti tudi prehrano, glede na trenutne cilje/želje

Z malo volje lahko v 6 mesecih seveda odpraviš vseh 7 kilogramov! Potrebuješ le posebej zate in tvojemu življenskemu stilu prilagojen jedilnik, program treninga in občasne popravke/spremljanje.

Če prav razumem si sedaj v Angliji? V tem primeru se lahko dogovoriva za online svetovanje.

Do naslednjič lep pozdrav, Barbara

Gospodična N. piše:

hvala za odgovor … ja sedaj sem v angliji … Torej kako bi potekal online svetovanje?

 

Trenerka odgovarja:

Online svetovanje je v bistvu trening na daljavo, ki poteka podobno kot trening v fitnesu, le da poteka preko Skype-a, se pravi se vidimo in slišimo. Ravno tako dobiš program treninga z vajami, ki jih lahko izvajaš doma sama ali v terminu z menoj, ravno tako učinkovite, kot če bi vadila v fitnesu, potrebuješ le malo prostora in nekaj osnovnih rekvizitov, kot so elastika, žoga,ipd. Seveda dobiš tudi jedilnik in odgovore na vsa morebitna vprašanja in venomer velik koš motivacije.

Vsak paket poteka en mesec. V paketu treninga na daljavo je 8 terminov po 30 minut, kateri so izvedeni po želji, ali svetovanje ali trening. Potek vsega skupaj se seveda določa sproti. Termine se da po dogovoru tudi združiti, v npr enourne, če je za to seveda potreba.

Lep športni vikend, Barbara


Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × two =