Začetek - čudno razpoloženje, konec - nasmejan - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

11. 10. 2013.by Žaba Baba0

BabaŽaba Blog.

—-

Jutranje trening sem danes res naredila z veliko težavo. Kar ni in ni šlo, trudila sem se, poskakovala ampak močno pogrešala energijo.Tudi po treningu ni bilo nič več energije kot pa ponavadi…Je pa podatek da nisem obupala in sem naredila trening. Pravjo da je bolje narediti en majhen trening kot pa nič…se čisto strinjam.Popoldan preživela v službi delavno. Zmislijo da imam jutri prosti dan za telovadbo- po programu:))

In petek mine z idejami za zajtrk ko lahko jem kar hočem:)) Se že veselim sobote… in ugotavljam kako si krajšam teden z mislimo o soboti dopoldan, ko si moje brbončice privoščijo najljubše jedi:))) Ovje, ovje…komaj čakam;)

cas_za_kuhinjo

 

Minil je še en vikend, ki je bil v znamenju praznovanja. Moram reči da sem kar dobro vse skupaj “sfurala”. Privoščila kakšno stvar več, pa vendar ni bilo pretirane sile. Možgančki so se kr navadili in me ubogajo, slabe vesti ni, ker se držim treningov in jedilnika:) V nedeljo naredila dve urni kardio…super je bilo, počutje itak super ne glede na slabo vreme. Gojzarje sem testirala in odlično se hodi.

pohodnistvo

Pred menoj je zopet teden treningov, spinninga in pred vsem dobre volje!!! Te nikoli ne sme zmanjkati, potrebujem jo za delo in prosti čas;)

—-

Klikni za celoten BabaŽaba Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 17 =