Z Athlete do Vrha - Preobrazba - Aljoša Kovačič (Izhod) - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes


Že poznate Aljošo Kovačiča, trenutno enega izmed najbolj znanih slovenskih  filmskih igralcev, ki igra v glavni vlog v letošnji slovenski uspešnici filmu IZHOD? Ne? Ga pa še boste! Kaj več o sebi vam bo sam povedal ob svoji poti do preobrazbe.

aljosa kovacic

 

 

Jaz sem Aljošo spoznala preko moje prijateljice Sanele. Prvi vtis eden na drugega sva naredila z omembo ameriškega ”guruja” zdravega načina prehranjevanja in aktivnega življenja nasploh Tima Ferrissa…ob teh dveh besedah sva se samo še nasmejala in potem sploh ni bilo več vprašanja, da ne bi sodelovala.

Aljoša si je v zadnjih letih trdega dela pridobil nekaj nadležnih kilogramčkom, katerim sva skupaj napovedala vojno. Ker pa se kot njegov  osebni trener zavedam, kako zelo pomemben je prvi ”check up”, kje se Aljoša sploh nahaja iz bolj fizičnega vidika, pa sva se podala v ordinacijo dr. Fuchsa, kjer izvajajo splošno in športno fizioterapijo, manualno obravnavo športnih poškodb in preobremnitev in še marsikaj. Obisk je bil zelo zanimiv, poučen in prejela sva kar nekaj zelo pomembnih informacij, glede na katere bom lahko trening prilagodila Aljošinemu trenutnemu stanju. Čez tri tedne pa gre Aljoša zopet na pregled, kjer bo dr.Fuchs lahko preveril kako priden je bil pri izvajaju vaj, na katere naju je opozoril.

Aljosa na mizi pri fuchsu

Na slikah lahko vidite, kako tudi Aljoša ni ušel dr.Fuchsovim prijemom, ko mu je naravnal hrbtenico nazaj v pravilno lego. Aaauuuččč…je kar glasno pokalo in tudi Aljoša ni bil ravno tiho 😉 res, da je tisti trenutek zelo neprijetno, ampak potem pa se je počutil skoraj prerojenega .

 

Aljosa na mizi pri fuchsu1

Pripravila vam bom tudi kratek filmček, kjer si boste lahko pogledali kako izgleda obisk pri dr.Fuchsu, konkretno v Aljošinem primeru.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 1 =