Nismo vsi ljubitelji mesa - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

viri_beljakovin.jpg

Pomeol Blog.
——

Meso…eden izmed virov beljakovin. Zadostna količina beljakovin je nujno potrebna v procesu hujšanja. Mišice morajo imeti dovolj ”hrane”, da se lahko regenerirajo. V nasprotnem primeru bo telo z veseljem zmanjševalo mišično maso in ne toliko maščobo. Seveda se ne da popolnoma izogniti temu, da se nam ne bi zmanjšala mišična masa, vendar s pravilnim pristopom jo lahko maksimalno zadržimo oziroma minimalno izgubljamo.

viri_beljakovin

Tukaj, na tem področju, pa ima Matej kar velik izziv. Do sedaj je zaužil meso le dvakrat v tednu, jajca malo večkrat, ribe sem pa tja. Da bi Matej kljub svojim prejšnjim navadam pojedel dovolj beljakovin, da bo lahko dosegal maksimalne rezultate, je upošteval moj nasvet.

Odločil se je za nakup dodatka k prehrani, NOW sports Whey proteinov, ki bodo odločen vir beljakovin za po treningu. Ravno v času, ko telo najbolj in najhitreje potrebuje beljakovine za regeneracijo mišic.

now_sports_whey_proteini_vanilla

Matej je svoj trening opravil odlično, popil proteine in si privoščil savno.

Matejev komentar danes zjutraj: ˝Moram rečt, da nimam danes nič posebej bolečin v mišicah , jih čutim ampak ” I feel very olympic today“.˝

—-

Klikni za celoten Pomeol Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + three =