Kdo pa še trenira v soboto zjutraj?! Dan 6 - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

31. 8. 2013.by JakaNaLuno0
odvisen_od_sporta.jpg

JakaNaLuno Blog.
—-

6 treningov zaporedoma? Ja pa kaj še, bi bil moj odziv še en teden nazaj. A tele jutranje vaje so mi očitno tako zelo všeč, da sem danes zjutraj, verjetno prvič v življenju oz. vsaj v zadnjih 5-ih letih, naredil vaje tudi v soboto zjutraj.
Sicer ne ob 06.15 da se razume, ampak ob 09.20, po kakšni uri igranja z tamalim. Kar me še toliko bolj čudi.

Kolikor vem, mi do praktično danes ni uspevalo narediti vaje, če je nisem naredil takoj zjutraj. Kasneje čez dan ni šans da bi se lotil trenirat, ko je pa toliko drugih ‘nujnih’ in ‘pomembnih’ stvari.

No takle imamo. Najbolj zabavno je pa to, da se današnjega treninga nisem lotil razumsko, ker bi mi ga pač Barbara dala na program, ampak zavoljo neke notranje sile, ki me je kar vodila na tla na blazino, ne glede na sobotni trušč okoli mene.  Go Figure. In vsekakor, tole mi je zelooo všeč. Nobenih bednih feelingov, ko veš, da je na vrsti trening, ti pa kar odlašaš in najdeš najbolj mogoče načine in izgovore. Ter tako podaljšuješ agonijo in se mučiš pol dneva, ko potem itak sploh ne narediš treninga, ker ugotoviš, da si zdej pa že preveč utrujen od dneva. Utrujen si pa najbolj itak od samega odlašanja s treningom.

O ne, ne. tole danes je bilo nekaj popolnoma drugega. Prou pasalo mi je narest vaje in sedaj mi še bolj paše, ko se počutim nekako osvežen in nafilan z še malo več energije. Noro!

 

odvisen_od_sporta

Kaj pa veš, morda pa kmalu postanem tudi jaz eden tistih čudakov, ki tovorijo pol kombija športne opreme, kamorkoli grejo, ker nujno vsaj enkrat na dan rabijo svoj Fix. 🙂

—-
Klikni za celoten JakaNaLuno Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − 6 =