Jutranji Tek - Dan Tretji - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

28. 8. 2013.by JakaNaLuno0
jutranji_tek_stadion.jpg

JakaNaLuno Blog.
—-

Danes mi je uspelo že po 40 minutah izklopit PC in se že ob 06.40 lotit vaj, ki jih je bilo pol manj kot včeraj. (Ja vem, sem rekel, da računalnika sploh ne bom vklopil, predno ne odtreniram, a če ne drugega je napredek v tem, da sem ga izklopil bistveno prej.)

Seveda mi je bilo takoj jasno zakaj je bilo vaj manj, saj mi je Barbara dala na program še 20 minut Cardia ‘po želji’. Tokrat sem izbral TEK po vaškem stadionu. Samo 16 stopinj je zame vsekakor premrzlo za na bicikel. 🙂

Tek, če lahko temu tako rečem, je bil v bistvu kvazi hitra hoja pri kateri sem se jako zamislil nad trenutnim stanjem svojega telesa. Levo stopalo mi čudno zapleše, ko ga postavim pred desno, desno koleno pa tudi živi neko svoje življenje. Na sploh se celo telo čuti precej nekoordinirano in prav nič lahkotno. nazadnje sem sicer resno tekel 14 let nazaj, a meni se zdi kot, da je bilo včeraj. Poleg spodnjih okončin čutim tudi čuden feeling v hrbtenici in v levi rami.
K sreči je tistih 20 minut hitro minilo, Pulz pa sem le s težavo držal na 120, kolikor mi je Barbara postavila za minimum. Skratka, ‘rahlo’ sem razštelan?! 🙁 In pitaj boga koliko časa bo trajalo, da bom šibal kot šjora na sliki.

jutranji_tek_stadion

Sicer pa neverjetno, kako težko se mi je zjutraj lotiti treninga. Računalnik me dejansko zbudi, saj ne pijem kave and such….a hkrati me potegne v svoj svet in ure hitro šibajo mimo.

Danes imam z Barbaro že tretji Online Sešn…me prav zanima kaj vse me še čaka. Naloge mi namreč zadaja postopoma, glede na trenutno stanje in rezultat…ki je bolj nikakav hihi…:DD

—-
Klikni za celoten JakaNaLuno Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 2 =