Ups and downs - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

Pomeol Blog.
——

Enkrat polni zagona, drugič popolnoma brez energije, tretjič spet cel dan ne vemo kaj vse bi še počeli, kar kipimo od veselja in dobre volje in potem kar naenkrat spet nevolja, pomisleki, izgovori, itd…

vzponi_in_padci

Bojevanje z lastnim notranjim jazom je najtežje; težko ga je utišati, še težje prepričati v enkaj  kar ne vrjamemo čisto 100%, ga usmerjati v smer v katero bi želeli, ne glede na to, da imamo kar nekaj dobrih argumentov. Se prebiti iz svoje cone udobja in tam vztrajati in se ne bati nevednosti je zelo težko. Naši ‘Pomeolovci’ se vsak po svoje srečujejo z različnimi izzivi, jih rešujejo kakor pač znajo in ko se jim zatakne, spotakne ali se zaletijo v na videz neprebojno steno, smo me tukaj, da jim podamo roko in jim pomagamo čez te ovire.

Prej ali slej se naš ‘Ego’ podredi, ampak dokler pa temu ni tako, pa moramo vztrajati in se iz sekundo v sekundo prepričevati v to!

 

Gospe Miri se dogaja nekaj takega:

Kopičenje energij in preobražanje zavesti je trenutno zame maksimalno – skoraj nevzdržno! V meni je trenutno stanje podobno nevihti. Prešla sem začetno fazo in zdaj sem v sredini tedna. Spet ista pesem! Prebudila me je lakota, tako da sem komaj dokončala pranske vaje. Potem pa lov na zaklade….he,he…! Da ne bo spet glavobola! Mmmmm…njam….in nazadnje v miru kavica.

Ne tehtam se, ne merim. Po občutku in napihnjenosti, še ne zaznam spremembe. Zdi se mi, da ogroooomno pojem, a če ne bi, bi hlastala po večih medobrokih. Še jutranja priprava za kosilo, sicer se rado zgodi, da ga bom prešpricala, ali pojedla kaj nedovoljenega. Prehitevam sebe, preveč hitim?!  Ne, res nisem umirjena! Brbotam! Še TIBETANCI. Niso mi nepoznani, danes pa jih delam s tako težavo. Popolnoma sem bila izmučena in premočena. Vrtenje me je precej nasukalo, občutila sem slabost in  pritisk v glavi.

 tibetanska-vaja

Glede na to, da je bil včeraj moj veliki pozitivni dan, sem danes malo povožena. Osebna trenerka mi je tudi tukaj podala napotke in predlagala rešitve kaj in kako v takšnih situacijah. Popoldan pa z večjo lahko oz. boljšim razpoloženjem tudi vse vaje. Nekatere so mi bile prav za “gušt”. Največ težav imam še vedno pri sklecah, zato sem prešla na žensko varianto.  Tudi lačna nisem, pa grem vseeno na “oblaček (ker me tako visoko ponese!)” tistega kar je ostalo od kosila. Da bo red v hišici! Saj vem, da se bo stanje umirilo, nevihta bo pojenjala in potem bo posijalo sonce ter oprano, sveže jasno nebo.

po_dezju_posije_sonce_vztrajam

—-

Klikni za celoten Pomeol Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + 16 =