Something new... tega pa še ne! - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

ucinkoviti_pocepi.jpg

Pomeol Blog.
——

Ko začnemo živeti korenite spremembe doživljamo nove in nove stvari. Pomembno je, da se jih ne ustrašimo, ampak jih sprejmemo kot svoje in postale bodo navade.

Pomeolovka Mira:

Nisem bila  lačna, nisem  lačna – ves dan!  Čisto potiho se okoli mene plazi tudi občutek, da sem lahka,… ne… pravzaprav lažja. »Velik korak za človeštvo, mali zame!« Saj veste čigave so te misli?!. Po   nevihti  sem malce hudomušna! »Majhen korak za človeštvo, velik zame!« Ja, 5 dni sem že zmogla! Prebudila pa so se čustva in poplavila obalo s slanim morjem. Nikoli v življenju se nisem potila, zdaj pa vedno bolj »švicam« ob malih naporih. Voda… vsepovsod, voda….. Zakaj? Ker pijem, pijem……vodo,vodo ali čaj! Osebna trenerka me je opozorila na to.

kar_tece_od_mene

Pomeolovec Matej:

Nisem verjel, da te lahko tud rit boli. Ampak po petkovem treningu za noge in hrbet ter včerajšnjem ‘Kempu’, me dejansko bolijo ritnice hahahahah :). Osebna trenerka mi je včeraj malo namignila, pa je nisem jemal resno.

ucinkoviti_pocepi

Tako, da sem si čez vikend popoldan privoščil en strečing in savno pa bom spet pripravljan za ponedeljek in nov krog treningov. Zadne dni se mi zdi da sem bolj lačen kot sem bil na začetku, najbrž nekaj tudi zaradi bolj zahtevnih vaj. Ampak se še vedno uspešno upiram skušnjavam po ‘prepovedani’ hrani 🙂

—-

Klikni za celoten Pomeol Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 14 =