Vsak doživlja po svoje - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

drugace_narobe.jpg

Pomeol Blog.
——

Gospa Silva:

Včasih se ti lahko v življenju stvari postavijo na glavo v eni sami sekundi in lahko rečem, da že dolgo nisem imela tako stresnega tedna, kot je bil prejšnji.  Še dobro, da nisem ena od tistih, ki se ob takšnem stanju zateka po pomoč k hrani. Meni takrat hrana “smrdi” in včasih se komaj zvečer zavem, da nisem nič pojedla.

drugace_narobe

Življenje se počasi vrača na stare tirnice in vesela sem, da sem v drugem tednu mojega drugačnega življenja. Telesno se počutim dobro in res si želim, da moja vztrajnost ne popusti, danes se mi zdi, da si še bolj želim doseči svoj cilj, ker če pomislim, da je pri 45 letih, zaradi mojega načina življenja, bilo že zelo ogroženo moje zdravje, me kar spreleti. Osebna trenerka me jepomirila in vse razložila.

 

Gospod Matej:

Ni boljšga za motivacijo, kot to da si moraš pas za eno luknjo bolj zapet 🙂 Osebna trenerka mi je predlagala naj kupim še manjšega in ga imama za cilj. Včeri sem delal prvič z elastičnimi trakovi. Super se da delat samo sem ugotovil da si moram veliko bolj trde elastike kupit. Včeraj sem moral namontirat vse tri (rdečo, modro in zeleno) hkrati da je blo dovolj upora 🙁 Zgleda bom moral kupit črno in srebrno elastiko.

zapni_pas

Gospa Mira:

S hrano sem opravila?!  Nisem več lačna. Sicer me je skonimalo pri obilnem obroku, ki so ga uživali ostali družinski člani, da bi vsaj obliznila žlico, pa je nisem. Več težav sem imela pri vadbi. Kot da vaj nisem delala še nikoli! Bile so hudo težke, a sem jih premagala, površno? ma ne površno, kolikor sem pač zmogla. Zadnjica mi je bolj štrlela navzgor. Hudoooo! Niso bile popolne, so pa bile…..

verjami_vase

Same slabe novice iz vseh vetrov,  iz vseh medijev,  ki učinkujejo precej demotivirajoče.  Pa ne pri meni. Četudi je dan siv, mrk in deževen, sem lahkotno objela  svoj jedilnik. Lakota je odplavala…. z vodo. Gremo naprej! Akcija! Spet sem premagala, premagala še en dan! Bliže sem cilju, čeprav je pot še dolga! Pa saj ni važna pot, temveč cilj! Ne spomnim se, da bi že kdaj v življenju za večerjo  pojedla kar  tri jajca.  Zraven pa veliko velikooo solate in korenja.  Da ne govorim o občutku zadovoljstva po odlični večerji. Mmnjam.. ni lepšega! Ko sem lačna, sem tečna in ko sem tečna, sem zadirčna. Tako pa sem vesela in zadovoljna, da grem lahko kasneje na kolo ZA VITKO TELO!

Pa še lepa misel, ki mi je prišla danes na pot: Tvoje misli so semena, kakšna je žetev, je odvisno od semen, ki jih seješ.

—-

Klikni za celoten Pomeol Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × five =