v 14 dneh 33% teže manj samo s spanjem! - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

Danes hodim mimo lekarne in v izložbi zagledam ogromen reklamni pano, ki obljublja, da boste v 14 dneh izgubili 33% svoje teže in to samo med spanjem.

 kako_je_to_mozno_osebni_trener

 Povzetek iz Amazona:

hitro_hujsanje_med_spanjem_osebna trenerka

Posebej generirana Formula za izjemno hitro delovanje, še posebej na Vašo denarnico. In nikjer drugje. 🙁

Ljudje imajo na splošno radi, da se jih laže. A tako debele laži in zavajanja in to s strani ljudi kot so farmacevti, ki jih štejemo v isti krog kot zdravnike in vse ostale, ki jim slepo zaupamo, so po mojem mnenju res preko vseh meja dobrega okusa. Noro, kako daleč smo prišli. In nihče ne reče nič. Še več, če si lahko nekdo privošči investicijo v tako vrsto reklamiranja, očitno proda dovolj teh laži naivnim kupcem, ki se nočejo postaviti na realna tla.

Pa si za trenutek poglejmo, kaj nam plakat dejansko obljublja…

14 dni, samo med spanjem, 33% teže manj.

Ja vsekakor je to mogoče. Če ste težki 1,5 Kilograma in boste izgubili 0,5 Kilograma. 🙂

Če pa ste težki 80 Kg ali več, pa si lahko samo sanjate, da boste samo med spanjem v 14 dneh izgubili 24 Kg odvečne plasti maščobe, ki ste jo 10 ali več let skrbno nalagali z prekomernimi vnosi vseh možnih kombinacij belega sladkorja, nasičene maščobe, soli, etc…

Seveda je bil na plakatu zagotovo tudi drobni tisk, s katerim se prebrisani pisec oglasnega plakata zavaruje, a jaz ga nisem opazila. Še posebej je moja podzavest opazila samo tisto, kar so želeli s tem oglasom komunicirati potencialnemu kupcu. Shujšaš brez da bi mignil, vse kar delaš je spiš.

Poglejte resnici v oči. Prodajajo vam dobesedne ”BUČE”! Vendar tega sploh ne opazite. Vsako bučo posebej vam zavijejo v svoj darilni papir in primerno ter vpadljivo pentljico dodajo in vi oziroma vaš um že misli, da je pa sedaj naredil nakup stoletja in se noro dobro počuti ob tem. Misel, da ne bo za rezultate treba nič delati, ga sploh veseli. Samo spal bo. Kaj želiš še lepšega? Osebna trenerka pa se lahko samo za glavo držim in upam, da se vsake toliko časa pa le najde nekdo, ki spregleda kaj je dejansko skrito pod darilnim papirjem.

osebni _trener_ne_kupujte_bucosebni_trener_darila

 

Vse pogosteje pridejo k meni ljudje, ki imajo dobesedno oprane možgane z medijskimi sporočili s podobnimi vsebinami. In šele ko si nalijemo čistega vina in razčistimo osnove fizike, naravnih zakonitosti itd…, ter jih sprejmejo in upoštevajo, obstaja za njih upanje oz. možnost, da bodo res dosegli zastavljeni cilj.

Trening, prehrana, počitek in vztrajnost = je edina prava, zdrava in učinkovita, kot tudi trajna pot do uspeha!

[kkratings]