Normalni ljudje kolesarijo, ko je zunaj +20! (Dan 5) - Osebna Trenerka za hujšanje in fitnes

30. 8. 2013.by JakaNaLuno0
megleno_jutro.jpg

JakaNaLuno Blog.
—-

A zakaj bi bil jaz normalen. Ne ne, celo poletje delat nič, ko pa padejo v slabih dveh tednih iz 43 na 9 (ok malo pretiravam, but it serves the point) kolikor je sedaj zunaj, takrat pa jaz na kolo. Pa prav posebej me je Barbara opozorila, da naj pazim, da se ne prehladim ali zbolim. Kar se prepogosto dogaja vsem, ki po dolgem času delanič začnejo na polno z hujšanjem. Še dobro, da je mikica imela kapuco, če ne bi mi lahko od mraza še ušesa odpadla.
In tako jaz z čelado na balanci, ninja style, okoli bližnjega ribnika. 27 min, 317kalorij in nekaj prestrašenih žab kasneje se počutim odlično. Pred bicikliranjemsem naredil še 40 minut nekakšne Yoge, vse skupaj pa sem štartal že ob 06.20. Danes bom hodil (sedel za čarunalnmikom) cel dan ponosno kot pav. Ma da sem jutri zjutraj lažji vsaj za 5 kil! 😀
megleno_jutro

Zdej pa na Bolho pogledat kako bi jaz (vsaj v bližnji prihodnosti) lepo s tem mojim gorcom lepo bicikliral znotraj prostora, na toplem in vmes pogledal kakšno holivudsko ‘izobraževalno zadevo’ v smislu Breaking Bad and whatnot!

—-

Klikni za celoten JakaNaLuno Blog.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 12 =